Spjelkavik VGS > Nyheter

Felles fagdag med Latinskolen

Hva gjør vi når de ønskede foredragsholderne er opptatt? Vi slår oss bare sammen med en annen skole/klasse!

Fagdag i Buldrehallen

Fredag 27. Oktober var Breddeidrettsklassen i Buldrehallen i Breivika, http://buldrehallen.no

Språk 3 i Paris

En fin uke i Paris er snart omme for det fylkesorganiserte kurset fransk 3. På turen var det elever fra Sunndal vgs, Molde vgs, Spjelkavik vgs og Fagerlia vgs.

Kurs i Inkluderende Arbeidsliv

Ungt Entreprenørskap og NAV Arbeidslivssenter Møre og Romsdal, i samarbeid med Arbeidstilsynet, holdt onsdag 8. november kurs i hvordan man skal ta vare på de ansatte i en bedrift.

Ledig stilling

Inntil 60% vikarstilling innen fagene sosialkunnskap, sosiologi og sosialantropologi, eventuelt i kombinasjon med spansk eller samfunnsfag.
Fullstendig utlysningstekst og søknadsskjema:
mrfylke.no/jobb
Søknadsfrist: 21.11.2017

Besøk fra Jussbuss

Tirsdag hadde rettslæregruppene og en samfunnsfagsgruppe besøk fra Jussbuss. Jussbuss er et rettshjelpstiltak som drives av jusstudenter.

2IB from Spjelkavik vgs sends greetings from London, UK .

2IB is up for an exciting week in the metropolis, starting off their School Trip with visits to Westminster and Greenwich. On the programme is anything from experiencing Shakespeare's "King Lear" at the Globe, to a visit to the prestigious London School of Economics.

Skolevalget – fortsatt blått på Vika

Fredag 1.september og mandag 4.september gjennomførte vi årets skolevalg.

Det var elevene i Politikk og menneskerettigheter som stod for den praktiske gjennomføringen og opptelling av stemmene.

Det største partiet ble Høyre som fikk 34,8% av stemmene. Den største overraskelsen stod nok Venstre for da de kapret hele 19,5% av stemmene.

Valgdebatt og valgtorg

Mandag 28. august hadde vi valgdebatt i amfiet til Spjelkavik ungdomsskole, for vår skolen bygges om.

BliKjentDag 2017

I år er det 28. gangen vi arrangerer «BliKjentDag» ved vår skole, men på en litt annen måte enn det vi har gjort før på grunn av byggeprosessen på skolen.