Spjelkavik VGS > Nyheter

Den store flyttedagen

På slutten av fagdagen fredag, gjorde elever og lærere en kjempeinnsats for å flytte møbler og utstyr over til den nye delen av skolen, som vi nå får ta ibruk.

1STI i Firenze

Denne uken er klasse 1STI i Firenze i Italia. De er med på Erasmus+prosjektet «Social Activities for Inclusion and Learning» (SAIL).

Besøk fra Ieper

2STI ved skolen har denne uken besøk av elever fra Ieper, Belgia. Elevene jobber sammen i Erasmus+ prosjektet Social Activities for Inclusion and Learning (SAIL). Dette er et toårig prosjekt der elever fra fire skoler (Amersfoort – Nederland, Firenze – Italia, Ieper – Belgia, og vi her i Ålesund) sammen skal finne ut hvordan man arbeider for integrering og inkludering.

Stor interesse for Åpen Skole

Mange var innom skolen på Åpen Skole. Det var stor aktivitet i klasserommene, med ulike forsøk, teaterforestillinger, diktlesning og mye mer.
Iløpet av kvelden var det også anledning til å gå inn i den nye delen av skolen som fortsatt er byggeområde, men som vil bli tatt ibruk av skolen om to uker.

Fagdag på Strandafjellet

På fredag 26.01.18 hadde breddeidrettgruppen fagdag. Elevene ble enige om at de ville ha en skidag. Turen gikk til Sandafjellet

NM volleyball i Gimlehallen i Kristiansand

Jentelaget i volleyball kvalifiserte seg til NM for vgs ved å vinne kvalifiseringen i Møre og Romsdal som ble gjennomført 17. november 2017 i Fagerlihallen.

Åpen Skole

Spjelkavik vgs fremstår helt ny i desember 2018. Skolen bygges transparent med mye glass og åpenhet. Det er et fantastisk moderne bygg med gode nye klasserom og sju velutstyrte nye realfagslaboratorier med plass til 30 elever i hvert. Vi har helt ny kantine og nytt kantineareal, amfi og fellesareal. Fylket har montert det mest moderne Audio Visuelle utstyret med prosjektorer, tavler og lyd til det beste for undervisning av elever.

Aktivitetsdag

Også i år gjennomførte vi den tradisjonelle aktivitetsdagen før jul.

Innovation Day

Mandag 18. desember arrangerte skolen Innovation Day for alle VG1 elevene.

IB Trial Day

40 VG 1 pupils at Spjelkavik VGS participated at the IB Trial Day, offered by the school's departement of the International Baccalaureate.