Spjelkavik VGS > Informasjon > Informasjon

SKOLESTART 2017

Velkommen som elev på Spjelkavik vgs. Vi gleder oss til å møte deg!
Før du begynner på skolen skal du gjøre noen valg. Frist for dette er tirsdag 9.8.17 kl. 23.00. NB! Alle MÅ svare!

Matematikkvalg:

1P og 1T er valg for Vg1. Hvis du har standpunktkarakter i 1T fra ungdomsskolen og ønsker å ta matematikk R1 på Vg1, sender du epost til spjelkavik.vgs@mrfylke.no.

Fremmedspråk:

Elever som ikke har hatt fremmedspråk i u-skolen må ha språk på nivå I+II, skoleåret 17-18 er dette spansk. Elever som har hatt fremmedspråk i u-skolen har noen valg.

PC-ordning:

Informasjon om dette finner du på skolens hjemmeside, alle må fylle ut. Valget er bindende.

Skoleskyss:

Elever som mener de har rett på skoleskyss svarer JA, de andre svarer NEI.

Tospråklig tilbud:

Dette er et tilbud til de som er spesielt interessert i å ha undervisning på engelsk i samfunnsfag. Informasjonen om dette finner du under fanen Tospråklig tilbud.

Lenke til skjema: http://skolestart.mrfylke.no

Alle som ikke har svart tidligere eller ønsker å endre opplysninger fyller ut det digitale skjemaet.

Spjelkavik vgs

Første skoledag er Mandag 21. August

Oppmøte for de forskjellige trinnene er:

0815      Vg3 og 3IB

0900      Vg1